Η FA επιθυμεί την παραμονή του Σαουθγκέιτ και μετά το Μουντιάλ του Κατάρ

Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 11:07
UPD:11:09
Action Images via Reuters/CARL RECINE
A- A A+

Η παραμονή του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ στο τιμόνι της Εθνικής Αγγλίας και μετά το Μουντιάλ του 2022 είναι κάτι που επιθυμεί και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Με δηλώσεις του στη «Daily Mail» ο διευθύνων σύμβουλος της FA, Μαρκ Μπάλινγκχαμ, ξεκαθάρισε πως το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας είναι απόλυτα ευχαριστημένο από τη δουλειά του 50χρονου τεχνικού, επί των ημερών του οποίου τα «Τρία Λιοντάρια» έφτασαν στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, πήραν την 3η θέση στο πρώτο Nations League (2019), ενώ στο τρέχων Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχουν προκριθεί στην φάση των «16».

«Σαφώς και θέλουμε να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Γκάρεθ. Γνωρίζει ακριβώς πώς νοιώθουμε για εκείνον. Για την εξαιρετική δουλειά που κάνει. Επιθυμία μας είναι να συνεχίσει και μάλιστα οι συζητήσεις μαζί του θα ξεκινήσουν μετά το Euro», είπε αρχικά ο Μπάλινγκχαμ και πρόσθεσε:

«Εάν έχει δείξει ότι θέλει κι εκείνος να συνεχίσουμε; Δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε αυτό το επίπεδο συζήτησης. Έχει την ακλόνητη υποστήριξή μας, επειδή νομίζουμε ότι κάνει εξαιρετική δουλειά εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις