Η Άστον Βίλα διαψεύδει για Γκρίλις

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 20:22
UPD:20:25
Pool via REUTERS/CARL RECINE
A- A A+

Αν και δημοσιεύματα στη Βρετανία εμφανίζουν ως «κλεισμένη» τη μεταγραφή του Τζακ Γκρίλις στην Μάντσεστερ Σίτι, αντί 116 εκατ. λιρών, η πραγματικότητα φαίνεται να είναι διαφορετική.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το BBC, επικαλούμενο πηγές από την Άστον Βίλα, που διαβεβαιώνουν ότι ως τώρα δεν έχει κατατεθεί καμία πρόταση για την απόκτηση του 24χρονου μέσου, ούτε από τους πρωταθλητές Αγγλίας, ούτε από οποιονδήποτε άλλο σύλλογο.

Επιπρόσθετα, από τον σύλλογο του Μπέρμιγχαμ επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση παραχώρησης του διεθνούς άσου κι ότι όλες οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας γίνονται υπό το πρίσμα να πλαισιώσουν, και όχι να αντικαταστήσουν τον Γκρίλις, με τον οποίο οι «χωριάτες» φέρεται να έχουν κάτσει στο τραπέζει των διαπραγματεύσεων για νέο συμβόλαιο.

Φυσικά, βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου και πολλά μπορούν να αλλάξουν το επόμενο διάστημα, ενώ είναι δεδομένο ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει καταστήσει τον αρχηγό της Αστον Βίλα ως έναν από τους βασικούς στόχους της αυτό το καλοκαίρι.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις