Ολυμπιακός: Στην Αυστρία ξεκινούν τα... βάσανα

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 11:42
UPD:12:36
Olympiacos FC
A- A A+

Στο Στανς της Αυστρίας θα βρίσκεται από σήμερα (25/06) ο Ολυμπιακός, όπου μέχρι τις 4 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας περιόδου, με τους προκριματικούς του Champions League να ξεκινούν τον επόμενο μήνα.

Στην αυστριακή πόλη οι Πειραιώτες θα δώσουν έξι δυνατά φιλικά κόντρα σε Βόλφσμπεργκερ, Κράσνονταρ, Σάλτσμπουργκ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ούφα και Κραϊόβα, μέσα από τα οποία ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να καταστρώσει τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στα ματς που ακολουθούν, ενώ στο μεσοδιάστημα θα γίνονται και οι μεταγραφικές ενισχύσεις.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των πρωταθλητών, Τικίνιο Σοάρες και Πιέρ Κουντέ, όπως και ο Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος προς το παρόν προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Μεταξύ των παικτών που επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο είναι και Ζοζέ Σα, Ρούμπεν Σεμέδο, ενώ λίγο αργότερα θα ενσωματωθούν οι Ντρέγκερ, Ουσεϊνού Μπα και Σισέ που έχουν περισσότερες μέρες άδειας.

Πριν την αναχώρηση της αποστολής ο Ανδρούτσος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Θα δώσουμε πολλά φιλικά στην Αυστρία κι αυτό είναι καλό για να πάρουν όλοι παιχνίδια στα πόδια τους. Να κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα, στο ίδιο μοτίβο και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Προετοιμαζόμαστε για τα καλοκαιρινά ματς, πρώτα απ’ όλα για εκείνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Θέλει προσοχή, όποια από τις δύο ομάδες βρεθεί μπροστά μας, όλες είναι επικίνδυνες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σωστά.

Είναι ακόμα η αρχή. Στόχος μας είναι οι νίκες και να πάρουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να έχουμε καλή πορεία στην Ευρώπη, όπως κάθε χρόνο.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις