Πρωτομαγιά: Τρεις συγκεντρώσεις, προβλήματα στις μετακινήσεις

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2007 14:48
UPD:14:57
A- A A+

Με χωριστές συγκεντρώσεις θα γιορτάσουν και φέτος οι συνδικαλιστικές παρατάξεις την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Στο Πεδίον του Αρεως θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συγκέντρωση που οργανώνεται από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ. Η συγκέντρωση των δύο κορυφαίων συνδικαλιστικών οργανώσεων, θα αρχίσει στις 11 το πρωί και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το υπουργείο Οικονομίας. Στη συγκέντρωση αυτή δεν μετέχει η ΔΑΚΕ, η οποία εξέφρασε τη διαφωνία της με το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης, που είναι να επιστραφούν τα λεφτά στα ταμεία και αποφάσισε να κάνει ξεχωριστή συγκέντρωση. Εξάλλου, στις 10.30 το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος και στη συνέχεια πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.

Λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην απεργία θα υπάρξουν αύριο σημαντικές αλλαγές στα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς. O ηλεκτρικός θα ακινητοποιηθεί για 24 ώρες http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/04/27/1328627.htm , ενώ προβλήματα θα δημιουργηθούν και στις Ολυμπιακές Αερογραμμές http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/04/27/1328592.htm . Στάση εργασίας στο Τραμ από τις 6π.μ - 8π.μ και από τις 8μ.μ - 10μ.μ.

Τέλος, από τις 3 μ.μ. ως τις 10 μ.μ., θα απαγορευτεί η κίνηση των φορτηγών αυτοκινήτων στα ρεύματα εξόδου των εθνικών οδών από τα αστικά κέντρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή