Η Μπριζ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για τον Τζόλη

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 10:27
UPD:10:30
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Η προσπάθεια της πρωταθλήτριας Βελγίου, Μπριζ, να εντάξει στο δυναμικό της τον Χρήστο Τζόλη δεν έχει σταματήσει, σύμφωνα με βελγικά μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρουν ότι η διοίκηση της ομάδας «είναι έτοιμη να σπάσει το ρεκόρ της πιο ακριβής μεταγραφής και να προσφέρει 15 εκατ. ευρώ για το παιδί- θαύμα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Στα όσα μεταδίδονται από το Βέλγιο αναφέρεται επιπροσθέτως ότι η Μπριζ φέρεται να μην «παίζει μόνη της» για το διεθνή άσο του ΠΑΟΚ, καθώς στο παιχνίδι της απόκτησής του έχουν μπει, η Γκλάντμπαχ και η Αϊντχόφεν, με την οποία ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει φιλικό ματς στις 14 Ιουλίου.

«Ο ίδιος ο Τζόλης δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο. Αυτό που κυρίως θέλει είναι να ανέβει επίπεδο και είναι ανοικτός σε όλες τις προτάσεις» προσθέτει το σχετικό δημοσίευμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωποι που συμβουλεύουν τον 19χρονο επιθετικό υποστηρίζουν ότι το Βέλγιο είναι ιδανικός προορισμός, ως ενδιάμεσο βήμα, πριν διεκδικήσει μια θέση στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και πως ο ίδιος ο παίκτης, όντως κρατά ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Από την πλευρά τους οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν πως έχουν στο δυναμικό τους το μεγαλύτερο πρότζεκτ που έχει προκύψει από τις ακαδημίες τους τα τελευταία χρόνια και φυσικά παραμένουν προτάσεις που θα ικανοποιούν οικονομικά αλλά και θα διασφαλίζουν δικαιώματα στο νεαρό ποδοσφαιριστή στο μέλλον.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις