Βόλεϊ: Γεύμα από τον Λ. Αυγενάκη στην Εθνική Γυναικών

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 21:00
www.volleyball.gr/
A- A A+

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, παρέθεσε γεύμα στην Εθνική Γυναικών, στο περιθώριο της παρουσίας της στο Ηράκλειο, όπου και προετοιμάζεται για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο κ. Αυγενάκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τις διεθνείς αθλήτριες όλα τα θέματα που αφορούν και απασχολούν το γυναικείο βόλεϊ στην Ελλάδα.

Στην συζήτηση συμμετείχε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος ευχαρίστησε τον υφυπουργό Αθλητισμού, για τις ενέργειες που έχει κάνει συνολικά για το βόλεϊ.

Ο υφυπουργός ανακοίνωσε από κοινού με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ Γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, ενώ άφησε ανοιχτό τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, αλλά και το Πανευρωπαϊκό Εφήβων του 2024.

Ο κ. Αυγενάκης μίλησε επίσης για τη χημεία και την καλή συνεργασία που έχει αναπτύξει με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ενώ ανέφερε ότι σε αυτό έπαιξε ρόλο και το ότι η μητέρα του προέδρου της ΕΟΠΕ έχει καταγωγή απο το Ηράκλειο και τις Αρχάνες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις