Απαλλακτική εισήγηση για τον Δ. Μελισσανίδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 20:57
UPD:21:01
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Την απαλλαγή του Δημήτρη Μελισσανίδη για οποιαδήποτε εμπλοκή του σε σχέση με παρεμβάσεις σε εκλογική διαδικασία, πρότεινε ο ερευνητής της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Ανδρέας Αθανασίου μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας της υπόθεσης που αφορούσε αθέμιτες παρεμβάσεις στις εκλογές Ενώσεων.

Η εισήγηση για ηθική αυτουργία του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ μπορεί να ήταν απαλλακτική, όχι όμως και για άλλους κατηγορούμενους. Συγκεκριμένα, ο κ. Αθανασίου πρότεινε πενταετή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και πενταετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Η ίδια ποινή προτάθηκε και για τον Νίκο Αυλωνίτη, πρόεδρο της Ένωσης ποδοσφαίρου σάλας. Οι συγκεκριμένες ποινές, που συνοδεύονται επίσης από πρόστιμο 10.000 ευρώ, αφορούν την εμπλοκή των προαναφερόμενων φυσικών προσώπων στις εκλογές της Ένωσης ποδοσφαίρου σάλας και των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων Καρδίτσας και Φθιώτιδας.

Ελαφρύτερες ποινές (ένας χρόνος) προτάθηκαν για τους Άγγελο Δανιήλ (πρόεδρος ΕΠΣ Αχαΐας) και Κώστα Ντάσιο (αναπληρωτής ταμίας ΕΣΠ Αχαΐας).

Όσον αφορά τη σύνδεση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, προτάθηκε επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις