Τόκιο 2020: Αμφίβολος ο Σπανούλης για το προολυμπιακό τουρνουά

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 16:04
UPD:16:09
INTIME SPORTS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη (γαστροκνήμιο) βάζει ερωτηματικά και θέτει αμφιβολία για το κατά πόσο θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια (Καναδάς, 29/6-4/7).

Ο διεθνής γκαρντ, που αποφάσισε να ξαναφορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο για πρώτη φορά από το Ευρωμπάσκετ του 2015, δεν κατάφερε να προπονηθεί σήμερα.

Ο Ρικ Πιτίνο είχε δηλώσει πως ο παίκτης θα έμενε προληπτικά εκτός του τουρνουά «Ακρόπολις», αλλά παρά την αποχή, ο Σπανούλης δεν έχει ακόμη επανέλθει από τον τραυματισμό του.

Με την ημερομηνία αναχώρησης για τη Βικτόρια να έχει οριστεί για την Παρασκευή (25/6), η παρουσία του στην αποστολή δεν είναι πλέον εγγυημένη.

Μέχρι την Πέμπτη (24/6) ο Πιτίνο αναμένεται να ανακοινώσει την τελική δωδεκάδα και το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι η επιθυμία του Αμερικανού τεχνικού να ενισχύσει ο V-Span το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Με τους Παπανικολάου, Πρίντεζη και Παπαπέτρου εκτός λόγω τραυματισμών, ο Πιτίνο βλέπει τους βασικούς παίκτες να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον, ενώ η πρόκριση των Μπακς στους τελικούς της Ανατολής εξαφάνισε τις όποιες πιθανότητες υπήρχαν για την παρουσία των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις