Ξεκίνησε η απολογία του συζυγοκτόνου

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 13:21
UPD:13:58
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ξεκίνησε λίγο πριν τις 13:00 η απολογία του καθ' ομολογίαν δράστη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, ενώπιον του 12ου Τακτικού Ανακριτή.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η διαδικασία ξεκίνησε αφού ο δικαστικός λειτουργός μελέτησε το πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα που παρέδωσε ο 33χρονος συζυγοκτόνος, και αναμένεται να διαρκέσει πολλές ώρες καθώς ο δράστης θα απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή.

Ο συζυγοκτόνος έφτασε στην Ευελπίδων έφτασε λίγο πριν τις 10:00 κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Κατά την μεταγωγή του στο ανακριτικό γραφείο, ομάδα παρευρισκόμενων τον αποδοκίμασε.

Η απολογία, είχε προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί, ωστόσο, καθυστέρησε. Ο συνήγορός του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης είχε δηλώσει πως θα ζητούσε από τον ανακριτή ολιγόωρη προθεσμία προτού ξεκινήσει η απολογία προκειμένου να μελετήσουν τα νέα στοιχεία που συμπεριλήφθησαν χθες στη δικογραφία και προέρχονται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Στο μεταξύ, να ελεγχθεί εάν υπάρχει παραβίαση υπηρεσιακού ή δικαστικού απορρήτου, σχετικά με τη δημοσιοποίηση της δικογραφίας, με ειδική αναφορά στο ημερολόγιο της Καρολάιν, ζητεί από την εισαγγελία πρωτοδικών, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Να σημειωθεί ότι μερικές ώρες πριν από την απολογία του δράστη αποχώρησε από την υπόθεση ένας από τους δύο συνήγορους υπεράσπισης. Ο ποινικολόγος Βασίλης Σπύρου, ο οποιος είχε αναλάβει το σκέλος της επιμέλειας του 11μηνου βρέφους του ζευγαριού, αποχώρησε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.  

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή