Κοντά στον Κουντέ ο Ολυμπιακός

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 12:43
UPD:12:46
EPA/ARMANDO BABANI
A- A A+

Οι πληροφορίες από το μεταγραφικό... παζάρι θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται έντονα για τον 26χρονο Καμερουνέζο διεθνή μέσο της γερμανικής Μάιντς, Πιερ Κουντέ Μαλόνγκ.

Για τον Κουντέ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ενδιαφερθεί και πριν από δύο χρόνια, όταν ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στους «ροχιμπλάνκος» πήγε το 2014 και αγωνίστηκε για τη Β΄ ομάδα (71 συμμετοχές, 4 γκολ), ενώ το 2016-17 είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Εξτρεμαδούρα (33 εμφανίσεις - 11 γκολ) και το 2017-18 στη Γρανάδα (37 - 5).

Τα... σχέδια της πειραϊκής ομάδας, ωστόσο, χάλασε η Μάιντς, που πρόλαβε να τον αποκτήσει το 2018, πληρώνοντάς του ένα πολύ καλό συμβόλαιο.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο «έγραψε» μόλις 11 εμφανίσεις στην Μπουντεσλίγκα, λόγω τραυματισμού στο γόνατο, που τον έφερε στο χειρουργείο λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο Κουντέ μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο, οπότε υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνομιλίες με το σύλλογό του, καθώς σε μερικούς μήνες θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει και να φύγει το επόμενο καλοκαίρι χωρίς οικονομικό όφελος για τη Μάιντς.

Ένα θέμα είναι αν έχει ξεπεράσει οριστικά και αμετάκλητα τον τραυματισμό του, όμως αυτό είναι δουλειά του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού και του επικεφαλής του, Χρήστου Θέου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις