UEFA: Δεν υπέστη διάσειση ο Παβάρ

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 19:11
UPD:19:59
Pool via REUTERS/ALEXANDER HASSENSTEIN
A- A A+

Η UEFA ενημέρωσε σήμερα πως η Εθνική Γαλλίας επιβεβαίωσε ότι ο Παβάρ δεν υπέστη διάσειση σε σύγκρουση που είχε με αντίπαλό του στο παιχνίδι με τη Γερμανία στο Μόναχο, για την 1η αγωνιστική του ΣΤ΄ ομίλου στο Euro 2020.

Ο Παβάρ χτύπησε δυνατά στο πρόσωπο σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Γκόσενς και προκάλεσε έντονη ανησυχία, ειδικά απ’ την Ένωση Παικτών της Fifpro. Ωστόσο, σήμερα η UEFA διευκρίνισε πως ο μπακ της Μπάγερν δεν υπέστη διάσειση.

«Είχαμε την επιβεβαίωση απ’ τη γαλλική ομάδα, πως δεν υπήρξε διάσειση του ποδοσφαιριστή» εξήγησε ο διευθυντής της διοργάνωσης, Μάρτιν Κάλεν.

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, από την πλευρά της, επισήμανε πως «σύμφωνα με έκθεση που λάβαμε στα χέρια μας από τη γαλλική ομάδα, δεν υπήρξε απώλεια συνείδησης του παίκτη».

Και πρόσθεσε στην ανακοίνωσή της: «Σε κάθε περίπτωση, ο παίκτης θα βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση τις προσεχείς ημέρες. Είμαστε εντούτοις, απόλυτα ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι οι ενέργειες της ιατρικής ομάδας, ήταν απόλυτα σύμφωνες με το πρωτόκολλο που εφαρμόζεται σε περιπτώσεις διάσεισης».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις