Χώρισαν πριν καν συνεργαστούν Φιορεντίνα και Γκατούζο

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 11:25
UPD:11:36
REUTERS/CIRO DE LUCA
A- A A+

Ο Ρίνο Γκατούζο και η Φιορεντίνα χώρισαν σήμερα τους δρόμους τους, παρά το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε πριν από 20 ημέρες ο πρώην τεχνικός της Νάπολι.

Μετά τις προστριβές των τελευταίων ημερών, οι «βιόλα» ανακοίνωσαν το διαζύγιο με τον τεχνικό από την Καλαβρία στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής τους.

«Οι ACF Φιορεντίνα και ο κύριος Ρίνο Γκατούζο, με αμοιβαία συμφωνία, αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν τις προβλεπόμενες συμφωνίες και επομένως να μην ξεκινήσουν από κοινού την επόμενη σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση. 

Η ένταση είχε αυξηθεί τη νύχτα μεταξύ Τρίτης και Τετάρτης, λόγω γεγονότων που σχετίζονται με τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου από την Τοσκάνη. Ο Γκατούζο περίμενε την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για τον μέσο Σέρτζιο Ολιβέιρα και για τον ακραίο επιθετικό Γκέδες.

Ο εκπρόσωπος των δύο Πορτογάλων ποδοσφαιριστών, ο διάσημος μάνατζερ και συμπατριώτης τους Ζόρζε Μέντες, είχε μεταβεί στην Ιταλία για να ολοκληρώσει τις δύο υποθέσεις.

Η Φιορεντίνα, όμως, ζήτησε χρόνο, καθώς δεν ήταν σύμφωνη για την αξίωση τουλάχιστον 20 εκ. εκ μέρους της Πόρτο ευρώ για τον 29χρονο μέσο (Ολιβέιρα) και κάπως έτσι ξεπήδησαν οι καταστάσεις που οδήγησαν σε τεράστια ένταση μεταξύ διοίκησης και Γκατούζο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις