ΑΕΚ: Είκοσι έξι παίκτες επέλεξε ο Μιλόγεβιτς για το Πήλιο

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 22:41
UPD:22:53
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑ
A- A A+

Τους 26 παίκτες που επέλεξε να ταξιδέψουν στον Πήλιο, όπου θα διεξαχθεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας της ΑΕΚ, ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (16/06) ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός πήρε μαζί του τα δύο από τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα της καλοκαιρινής περιόδου, πλην του Παρρά, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα, οι Έλληνες διεθνείς που βρέθηκαν μέσα στις τελευταίες κλήσεις του Φαν Σιπ (Μπακάκης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος), όπως και ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός, Ίονουτ Νεντελτσιάρου, θα ενσωματωθούν στην αποστολή στις 20 Ιουνίου.

Επίσης, στις 18/07 θα ενσωματωθούν οι Σβάρνας και Χατζηεμμανουήλ, οι οποίοι ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα στην «πρώτη» προπόνηση ενόψει της νέας περιόδου.

Η αποστολή της Ένωσης για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Πορταριά αποτελείται από τους: Στάνκοβιτς, Τσιντώτα, Θεοχάρη, Αγγελόπουλο, Λόπες, Λάτσι, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Μήτογλου, Κάτσικα, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Μαχαίρα, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκη, Αλμπάνη, Τάνκοβιτς, Κοσίδη, Χριστόπουλο, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκη, Νεντελτσιάρου, Σβάρνα, Μάνταλο, Γαλανόπουλο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις