Η Παρί πουλάει τον Νάβας για να κάνει χώρο στον Ντοναρούμα

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 13:37
UPD:13:46
REUTERS/CHRISTIAN HARTMANN
A- A A+

Η περιπέτεια του Κέιλορ Νάβας στην Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται ότι τελειώνει...

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, το πρώην νούμερο 1 της Ρεάλ Μαδρίτης και τερματοφύλακας στην ομάδα του Αλ-Κελαϊφί από το 2019 θα αφήσει στον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, που βρίσκεται κοντά στη μετάβαση στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο διεθνής Κοσταρικανός πορτιέρε ανανέωσε πρόσφατα με την Παρί ως το 2024, αλλά ο σύλλογος δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να αποκτήσει τον τερματοφύλακα της Μίλαν και της Εθνικής Ιταλίας με ελεύθερη μεταγραφή.

Γι΄ αυτό η Παρί, σύμφωνα με τις ισπανικές πηγές, θα ζητούσε περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ από τους ενδιαφερόμενους για τον Νάβας, που όμως θα γίνει 35 ετών τον Δεκέμβριο, ενώ έχει πολύ σημαντικό συμβόλαιο για να το εγακαταλείψει.

Σύμφωνα με την Marca, για Νάβας υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γιουβέντους, που όμως μπορεί να βασιστεί στον Πολωνό Στσέσνι, ενώ η Μίλαν έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Ντοναρούμα στον πρώην γκολκίπερ της Λιλ, Μανιάν.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Κέιλορ Νάβας δεν θέλει να είναι δεύτερος. Και το έκανε επίσης κατανοητό ρητά μέσω μιας ιστορίας στο Instagram, στην οποία γράφει: «Χάρισε την απουσία σου σε όποιον δεν δίνει αξία στην παρουσία σου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις