Διαγωνισμός καθαρόαιμων σκύλων

Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 21:43
UPD:14/06/2021 10:54
REUTERS/MIKE SEGAR
A- A A+

Ένα πεκινουά, ένα γουίπετ, ένα αγγλικό τσοπανόσκυλο και ένα γαλλικό μπουλντόγκ είναι μεταξύ των φιναλίστ στο Westminster Kennel Club Dog Show καθώς πλησιάζει στο τέλος στο Tarrytown της Νέας Υόρκης.

REUTERS/MIKE SEGAR

Είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος διαγωνισμός σκύλος πραγματοποιήθηκε εκτός Μανχάταν.

REUTERS/MIKE SEGAR

Λόγω της πανδημίας του Covid-19, οι διοργανωτές μετέφεραν τo σόου από τα συνηθισμένα σκάφη του Madison Square Garden στο Lyndhurst Mansion του 19ου αιώνα στον ποταμό Χάντσον στο Tarrytown. 

REUTERS/MIKE SEGAR

Επίσης, ενώ κανονικά ήταν να πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο ανέβαλαν την εκδήλωση και την καθυστέρησαν, ώστε το καλοκαίρι ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί έξω.

REUTERS/MIKE SEGAR

Ο Μπέρμπον το γουίπετ, επιλαχών πέρυσι, θα αντιμετωπίσει τον Γουασάμπι το πεκινουά, ο οποίος νίκησε χιλιάδες άλλα σκυλιά για να κερδίσει το βραβείο καλύτερης εμφάνιση στο Εθνικό Πρωτάθλημα American Kennel Club του 2019. 

REUTERS/MIKE SEGAR
Ο Μάθιου, το γαλλικό μπουλντόγκ και ο Κόνορ, το αγγλικό τσοπανόσκυλο, θα βρεθούν επίσης στον τελικό μαζί με τους νικητές των αθλητικών και τεριέ ομάδων, που θα καθοριστούν.

REUTERS/MIKE SEGAR

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1877, η παράσταση είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο δημοφιλή αθλητικά γεγονότα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

REUTERS/MIKE SEGAR

Τα σκυλιά από περισσότερες από 200 διαφορετικές καθαρόαιμες ράτσες μπορούν να ανταγωνιστούν, με κριτές να καθορίζουν ποιοι διεκδικητές πληρούν καλύτερα τα πρότυπα της ράτσας τους.

REUTERS/MIKE SEGAR

Τελικά ο Γουασάμπι, ένα πεκινουά με μαύρο και καφέ πρόσωπο και ψυχρό βλέμμα, κέρδισε το πρώτο βραβείο που ονομάζεται Best in Show, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε το γουίπετ που ακούει στο όνομα Μπέρμπον, κερδίζοντας το βραβείο Reserve.

naftemporikigr με πληροφορίες Reuters
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή