Μπάγερν: «Είναι καλά στην υγεία του Τσίπσερ, σεβαστείτε την κατάστασή του»

Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 12:36
UPD:12:43
EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS
A- A A+

Ζητώντας από όλους να σεβαστούν την κατάταση του Πολ Τσίπσερ, η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, πήρε επίσημη θέση για το ατυχές γεγονός με τον παίκτη, ο οποίος χειρουργήθηκε εσπευσμένα εξαιτίας εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Η είδηση ήταν λογικό να σοκάρει το ευρωπαϊκό (και όχι μόνο) μπάσκετ, καθώς τις πρώτες ώρες κανείς δεν γνώριζε τι ακριβώς είχε συμβεί και πως ήταν στην υγεία του ο Γερμανός διεθνής.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Βαυαρών, Αντρέας Μπέρκερτ, ενημέρωσε ότι ο Τσίπσερ είναι καλά στην υγεία του. «Δεδομένων των συνθηκών, ο Πολ είναι καλά. Δεν επιθυμούμε να προσθέσουμε τίποτα περισσότερο. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του αθλητή και της οικογένειάς του.»

Η γερμανική ιστοσελίδα augsburger-allgemeine μετέδωσε την δική της πληροφόρηση για το περιστατικό, επισημαίνοντας ότι ο Τσίπσερ αισθάνθηκε ζαλάδες και είχε απώλεια προσανατολισμού μετά το τέλος της ημιτελικής σειράς των play off του πρωταθλήματος με την Λούντβιγκσμπουργκ. Υποβλήθηκε αμέσως σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν το πρόβλημα.

Αν κι ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει, το βέβαιο είναι πως ο διεθνής φόργουορντ δεν θα ενισχύσει την Εθνική Γερμανίας στο Προολυμπιακό τουρνουά της Κροατίας (29/06-4/07).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις