Η ΑΕΚ επισημοποίησε την απόκτηση Μήτογλου

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 17:01
UPD:17:08
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Την τρίτη μεταγραφή της ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ και συγκεκριμένα εκείνη του Γεράσιμου Μήτογλου.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ξεχώρισε στο περασμένο πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα του Βόλου, που είχε ανακοινώσει τη συμφωνία με την Ένωση πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο ταλαντούχος 21χρονος στόπερ βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, ακολουθώντας Στάνκοβιτς και Παρρά.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει, καθώς επίκεινται εξελίξεις στις υποθέσεις των Ολιβιέ Ντσάμ και Γιώργου Τζαβέλα.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Γεράσιμου Μήτογλου από τον Βόλο ΝΠΣ. Ο νεαρός Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2025», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Ο Γεράσιμος Μήτογλου γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1999. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Ακολούθησαν οι Ακαδημίες του Άρη, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Santos Πανοράματος.

Σε επίπεδο Ανδρών αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τον Ατρόμητο Τριαδίου στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και το 2017 πήρε μεταγραφή στον Αγροτικό Αστέρα, με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και πραγματοποίησε 38 εμφανίσεις μέσα στην επόμενη διετία.

Τον Ιούλιο του 2019 υπέγραψε στον Βόλο ΝΠΣ το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και στις 19 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Super League, στον αγώνα απέναντι στον Άρη. Τη διετία που αγωνίστηκε στην ομάδα του Βόλου μέτρησε συνολικά 31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σκοράροντας τρεις φορές.

Γεράσιμε, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ! Σου ευχόμαστε να πραγματοποιήσεις όλα σου τα ποδοσφαιρικά όνειρα με την κιτρινόμαυρη φανέλα».

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση για τον Γεράσιμου Μήτογλου, η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί «όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις