ΕΛΑΣ: Συλλήψεις και κλήσεις σε ελέγχους για πρόκληση υπερβολικών θορύβων από οχήματα

Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 15:27
UPD:15:31
astynomia
A- A A+

Στοχευμένη εξόρμηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής στις περιοχές Πετρούπολης, Αγίας Βαρβάρας, καθώς και στην πλατεία Λυκαβηττού, για την αντιμετώπιση του φαινομένου πρόκλησης υπερβολικών θορύβων από οχήματα (ηχοσυστήματα-εξατμίσεις).

ASTYNOMIA

Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), βεβαιώθηκαν 12 διοικητικές παραβάσεις, και συγκεκριμένα από τρεις για  παρενόχληση λόγω πρόκλησης θορύβου από τη χρήση ηχητικού συστήματος, για παρενόχληση λόγω πρόκλησης θορύβου από αναποτελεσματικό σιγαστήρα, για μη προβλεπόμενους υαλοπίνακες (φιμέ) κι από μία για επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων, για στέρηση νόμιμης πινακίδας κυκλοφορίας και για άλλη παράβαση.

Συνελήφθησαν πέντε οδηγοί, εκ των οποίων τέσσερις για διατάραξη κοινής ησυχίας κι ένας για διατάραξη κοινής ησυχίας, επικίνδυνη οδήγηση και στέρηση ταξιδιωτικών εγγράφων.

ASTYNOMIA

Αφαιρέθηκαν τρεις άδειες ικανότητας οδήγησης, τρεις άδειες κυκλοφορίας οχημάτων και τέσσερα ζεύγη πινακίδων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή