«Θα πάρει πιο πολλές ευκαιρίες τη νέα χρονιά ο Τσιμίκας»

Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 10:44
Ritzau Scanpix via REUTERS/BO AMSTRUP
A- A A+

Περισσότερες ευκαιρίες αναμένεται να πάρει από τη νέα σεζόν ο Κώστας Τσιμίκας στην Λίβερπουλ όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Liverpool Echo.

Η ιστοσελίδα που ειδικεύεται στα θέματα των «κόκκινων», αναφέρει ότι ο διεθνής αριστερός φουλ μπακ θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής τη νέα σεζόν, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με διάφορα σενάρια που θέλουν τον παίκτη να ποαραχωρείται δανεικός σε άλλη ομάδα.

Με βάση το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου μέσου, ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, θα αναγκαστεί ν΄ «ανοίξει» το ροτέισον την επόμενη σεζόν, σχεδόν σε όλες τις θέσεις, προκειμένου η ομάδα να παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο θέμα του αριστερού μπακ, την τελευταία σεζόν ο Ρόμπερτσον ήταν αυτός που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον όλη τη χρονιά, παίζοντας και στα 38 ματς της Premier League, ενώ από την άλλη ο Κώστας Τσιμίκας έχασε πολλά ματς, εξαιτίας τραυματισμών και κορωνοϊού.

Ο Έλληνας παίκτης «μέτρησε» όλες κι όλες 7 συμμετοχές, εκ των οποίων δύο ολιγόλεπτες στο πρώταθλημα απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπέρνλι. Έπαιξε και στο Champions League, προφανώς λόγω της εμπειρίας που είχε σε αυτή τη διοργάνωση τα προηγούμενα χρόνια με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις