Mε νέο χτύπημα απειλεί ο «Επαναστατικός Αγώνας»

Ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Α.Τ. Νέας Ιωνίας
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2007 08:52
A- A A+

Η οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» με προκήρυξή της που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Το Ποντίκι» αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ιωνίας στις 30 Απριλίου, προαναγγέλλει πόλεμο κατά της αστυνομίας και υιοθετεί απειλητικούς τόνους προς τους αστυνομικούς τους οποίους καλεί «να διαλέξουν στρατόπεδο».

Η οργάνωση επιτίθεται κατά της κυβέρνησης, του υπουργού Δημόσιας Τάξης Β. Πολύδωρα, της υπουργού Εξωτερικών Ντ. Μπακογιάννη, όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΝ), ενώ αναφερόμενη στη Βουλή κάνει λόγο για την «πρόσφατη πολυσυζητημένη επίθεση διαδηλωτών στο Κοινοβούλιο».

Ο «Επαναστατικός Αγώνας» προειδοποιεί ότι μπορεί η επίθεση στη Βουλή να είχε συμβολικό χαρακτήρα, αλλά ήταν μια επίδειξη των διαθέσεων που επικρατούν στην οργάνωση απέναντι στο κοινοβουλευτικό καθεστώς.

Αναφέρει, ακόμη, ότι η οργανωμένη εξουσία σε κάθε μορφή της, διαφθείρει όσους συμμετέχουν σ' αυτήν και επισημαίνει συγκεκριμένα «γεγονότα αστυνομικής βίας».

Στο τέλος της προκήρυξης η οργάνωση κριτικάρει την κυβέρνηση επειδή προσφέρει μόνο 800.000 ευρώ για τη σύλληψή της, ενώ θεωρεί μικρή και την επικήρυξη των Αμερικανών για την επίθεση στην πρεσβεία τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή