Πάνω από 30 νεκροί σε σύγκρουση τρένων στο νότιο Πακιστάν

Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 07:34
UPD:19:37
twitter/Naresh Kumar Sagar
A- A A+

Περισσότεροι από τριάντα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά τη σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών στο νότιο Πακιστάν τη Δευτέρα, σύμφωνα με τις δηλώσεις αξιωματικούς της αστυνομίας στα τοπικά ΜΜΕ.

Τουλάχιστον τριάντα άνθρωποι μεταφέρθηκαν νεκροί σε κοντινά νοσοκομεία, δήλωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας, Όμαρ Τουφέιλ, στο τηλεοπτικό δίκτυο Geo News.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι ο απολογισμός των θυμάτων ενδεχομένως να αυξηθεί, καθώς υπάρχουν παραμορφωμένα βαγόνια στα οποία δεν έχουν μπορέσει να φθάσουν τα σωστικά συνεργεία μολονότι έχουν περάσει πλέον ώρες από τη σύγκρουση, στην περιφέρεια Γκότκι της νότιας πακιστανικής επαρχίας Σιντχ.

Κατά τον Τουφέιλ, υπάρχουν τουλάχιστον 25 άνθρωποι μέσα στο ένα από τα βαγόνια στα οποία δεν έχουν μπορέσει να μπουν μέλη των σωστικών συνεργείων.

Νωρίτερα, η δημόσια ραδιοφωνία του Πακιστάν μετέδωσε ότι το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Millat Express (Καράτσι-Σαργκόντα) εκτροχιάστηκε και ένας άλλος συρμός, που εκτελούσε το δρομολόγιο Sir Syed Express (Καράτσι-Ραβαλπίντι) έπεσε πάνω σε εκτροχιασμένα βαγόνια.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, Xinhua, AFP

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή