Ο «γρίφος» του Κριστιάνο Ρονάλντο

Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 10:20
UPD:10:21
REUTERS/ALBERTO LINGRIA
A- A A+

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιχειρεί το «κόλπο γκρόσο» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι ανεβάζει τη μεταγραφική θερμοκρασία, στην αρχή ενός καλοκαιριού που υπόσχεται πολλά... πυροτεχνήματα.

Ακριβώς την ημέρα που ο Μαξ Αλέγκρι επιστρέφει για να ξεκινήσει τη δεύτερη περιπέτειά του στους «μπιανκονέρι», οι φήμες ότι ο Ρονάλντο θέλει να κατευθυνθεί προς τον Πύργο του Άιφελ πυκνώνουν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κινείται σοβαρά για τον CR7 και ο λόγος έγκειται επίσης στην πρόκληση που ξεκίνησαν οι «μπλάνκος», στοχεύοντας στον Κιλιάν Μπαπέ.

Ο αστέρας των Παριζιάνων είναι ο πρωταρχικός στόχος του Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος θα προτιμούσε να επενδύσει δυνατά σε αυτόν παρά στην επιστροφή του Ρονάλντο, αν και τώρα, με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ, ποτέ μη λες ποτέ...

Έτσι ο Μπαπέ, αντιλαμβανόμενος την ευκαιρία, δεν έχει υποκύψει ακόμη στην πίεση της Παρί για την ανανέωση του συμβολαίου, που λήγει το 2022.

Θα το κάνει όμως; Εδώ είναι το θέμα: είναι αδύνατο να σκεφτεί κανείς ότι οι πρωτευουσιάνου θα χάσουν το νέο φαινόμενο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου «τζάμπα» το επόμενο καλοκαίρι. Ή ανανέωση ή «αντίο» αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν.

Σίγουρα, το δίδυμο CR7-Νεϊμάρ θα ήταν μοναδικό και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος πρόσφατα προέβη σε μια καλή υποστήριξη υπέρ του Πορτογάλου: «Θέλω να παίξω με τον Ρονάλντο. Έχω ήδη παίξει με σπουδαίους παίκτες όπως ο Μέσι και ο Μπαπέ, αλλά δεν έχω παίξει ακόμα μαζί με τον Κριστιάνο».

Ο Ρονάλντο θα μπορούσε να συνεχίσει το κυνήγι για έναν άλλο τίτλο στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αφού έχει ήδη κερδίσει την Premier League, τη  LaLiga και τη Serie Α, και επίσης να προσπαθήσει να κατακτήσει το όνειρο του Champions League, που η Παρί δεν έχει κατακτήσει ως τώρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις