Λαπόρτα: «Συνεχίζουμε με τον Κούμαν»

Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 20:33
UPD:20:36
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται ο Ρόναλντ Κούμαν, όπως επιβεβαίωσε την Πέμπτη (3/06) και ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα.

Ο Ολλανδός τεχνικός αποδέχτηκε την τροποποίηση του συμβολαίου που του πρότεινε η διοίκηση κι ως εκ τούτου θα συνεχίσει και την προσεχή περίοδο να έχει την τεχνική επίβλεψη της ομάδας.

Ο 58χρονος είχε προσληφθεί τον Αύγουστο του 2020 απ’ τον πρώην πρόεδρο της «Μπάρτσα», Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου κι οδήγησε τους Καταλανούς στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας. Η «Μπάρτσα», όμως, είχε ένα απογοητευτικό φινάλε στο πρωτάθλημα τερματίζοντας στην 3η θέση με αποτέλεσμα να «αναζωπυρωθούν» οι φήμες περί ενδεχόμενου «διαζυγίου».

«Μετά από μία περίοδο αξιολόγησης της σεζόν που ολοκληρώθηκε, αποφασίσαμε να επιτρέψουμε στον Ρόναλντ Κούμαν να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα και το συμβόλαιο που ξεκίνησε από πέρσι.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, με τον τρόπο που εξελίχθηκαν οι συζητήσεις. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι είχαμε μία περίοδο για να γνωριστούμε καλύτερα και μιλήσαμε με μεγάλη ειλικρίνεια» τόνισε ο Λαπόρτα για την απόφαση της διοίκησης να κρατήσει τον Κούμαν και πρόσθεσε:

«Θέλω να επισημάνω την εξαιρετική στάση και συμπεριφορά του προπονητή μας όλο αυτό το διάστημα. Προσπαθήσαμε και βρήκαμε λύσεις σε ορισμένες διαφορές που είχαμε και θεωρούμε πως φτάσαμε στο καλύτερο αποτέλεσμα και για την Μπαρτσελόνα και για εμάς και για τον Ρόναλντ Κούμαν».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις