Ο Λαπόρτα προανήγγειλε παραμονή Κούμαν

Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 09:55
UPD:09:57
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Η... παλίρροια φαίνεται να ευνοεί τον Ρόναλντ Κούμαν αυτή τη φορά, παρά τις φήμες των τελευταίων ημερών που τον ήθελαν να αποχωρεί από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα, το κατέστησε σαφές στη χθεσινή παρουσίαση του Έρικ Γκαρθία, στο «Καμπ Νου». Ερωτηθείς γι΄ αυτό από τοπικούς δημοσιογράφους, ο Λαπόρτα άνοιξε την πόρτα της παραμονής του Ολλανδού προπονητή και για την επόμενη σεζόν.

«Αυτή τη στιγμή συζητάμε και βρισκόμαστε σε μια περίοδο προβληματισμού», εξήγησε ο Λαπόρτα. «Νιώθω πολύ άνετα μαζί του. Υπήρχαν μερικά σημεία που ήθελα να διευκρινίσω και εργαζόμαστε πάνω σ΄ αυτό. Περιμένουμε το τέλος των συνομιλιών ώστε να γίνουν τα πάντα για το καλό της "Μπάρτσα"».

Παρά τη δύσκολη πρώτη χρονιά, με τον αποκλεισμό στο Champions League από την Παρί Σεν Ζερμέν, την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Λαπόρτα φαίνεται σίγουρος για τη σεζόν 2021-2022.

«Οι συζητήσεις πηγαίνουν πολύ καλά. Είναι φυσιολογικό να μου κάνεις την ερώτηση. Δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να έχεις την απάντηση», διευκρίνισε.

«Νομίζω ότι αυτή η περίοδος ήταν μια καλή "αντανάκλαση". Με τον Κούμαν η ομάδα θα βελτιωθεί και θα διασφαλιστεί ότι αυτό που συνέβη την περασμένη σεζόν δεν θα ξανασυμβεί».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις