ΠΑΣΟΚ: Οι πρώτες υποψηφιότητες για τις εκλογές

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2007 15:58
A- A A+

Τις πρώτες υποψηφιότητες στελεχών του για τις επόμενες εκλογές ανακοίνωσε σήμερα το ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για στελέχη που προέρχονται από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, την Ευρωβουλή, καθώς και από το ΙΣΤΑΜΕ και το Ιδρυμα "Ανδρέας Παπανδρέου".

Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου στη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, η κα Αννα Διαμαντοπούλου θα διεκδικήσει την εκλογή της στην Α΄Αθήνας, η κα Μαρία Δαμανάκη και ο Μίμης Ανδρουλάκης στη Β΄Αθήνας, ο ευρωβουλευτής Νίκος Σηφουνάκης στη Λέσβο και ο επίσης ευρωβουλευτής Πάνος Μπεγλίτης στην Κορινθία.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ Κώστας Καρτάλης θα είναι υποψήφιος στο νομό Μαγνησίας και ο διευθυντής του Ιδρύματος "Ανδρέας Παπανδρέου" Δημήτρης Χαλκιώτης στη Λέσβο.

Στη θέση του κ. Καρτάλη στο ΙΣΤΑΜΕ τοποθετείται η Μαριλένα Κοππά - μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου - και στη θέση του κ. Χαλκιώτη ο Δημήτρης Γέμελος.

Επίσης, η πρώην Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, όπως είχε ανακοινωθεί μετά την αποχώρησή της από την Γραμματεία, θα είναι υποψήφια στη Β΄Αθήνας.

Οι βουλευτές Επικρατείας Σωκράτης Κοσμίδης και Ρόζα Βρετού επέλεξαν να μην είναι υποψήφιοι.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή