Ανανέωσε με τον Μιχιταριάν η Ρόμα

Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 20:34
UPD:20:44
REUTERS/ALBERTO LINGRIA
A- A A+

Την φανέλα της Ρόμα θα συνεχίσει να φορά και τη σεζόν 2021/2022 ο Χένρικ Μιχιταριάν, καθώς ο σύλλογος της «Αιώνιας Πόλης» ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Αρμένιο διεθνή μέσο για έναν χρόνο ακόμη.

Με αυτό τον τρόπο μπήκε ένα οριστικό τέλος στα όποια σενάρια υπήρχαν περί αβεβαιότητας για το μέλλον του στους «τζαλορόσι», μετά την έλευση του Ζοζέ Μουρίνιο, λόγω των τεταμένων σχέσεων που είχαν οι δύο άνδρες από την κοινή τους θητεία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος προπονητής, όμως, ήταν εκείνος που ζήτησε την παραμονή του 32χρονου άσου στους «Ρωμαίους», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσει ένα τέλος στο «κακό φεγγάρι» που είχαν και να κάνουν μία νέα αρχή.

Την σεζόν που τελείωσε πρόσφατα ο 32χρονος μεσοεπιθετικός είχε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Ρόμα, με απολογισμό 15 γκολ και 13 ασίστ.

Αν και είχε αρκετές προτάσεις για ν΄ αλλάξει ποδοσφαιρική «στέγη», ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στην ομάδα της πρωτεύουσας, με την οποία αγωνίζεται από καλοκαίρι του 2020, όταν αποχώρησε ως ελεύθερος από την Άρσεναλ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις