Χώρος περιπάτου και αναψυχής γύρω από το Γκολφ του δήμου Γλυφάδας

Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 17:11
UPD:17:17
facebook.com
A- A A+

Αλλάζει εντελώς όψη ο δρόμος γύρω από το Γκολφ της Γλυφάδας, καθώς η δημοτική Αρχή προχωρά στην ανάπλασή του και ταυτόχρονα στην αναβάθμισή του.

Ειδικότερα, ο δήμος Γλυφάδας θέλει να δημιουργήσει ένα μοντέρνο και φιλόξενο χώρο, στην πλευρά της εγκατάστασης που εφάπτεται με το παλαιό αεροδρόμιο (οδός Κωνσταντίνου Καραμανλή) κι έτσι θα δημιουργηθούν καινούργια πεζοδρόμια με πολλά δέντρα και με φωτιστικά LED τελευταίας γενιάς, καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος είχε πρόβλημα επαρκούς φωτισμού. Το έργο στοχεύει στο να συμπληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η εικόνα για γενικότερα όμορφης περιοχής, που προορίζεται πλέον για να γίνει τόπος ξεκούρασης και αναζωογόνησης των κατοίκων κάθε ηλικίας.

«Όπως και στην άλλη εξωτερική πλευρά του Γκολφ, έτσι και εδώ, δημιουργούμε ένα μοντέρνο και ποιοτικό χώρο περιπάτου με όλες τις προβλέψεις ασφαλείας» τονίζει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου.

Όπως συμπληρώνει, «φτάνουμε πια κοντά στον τελικό στόχο, ξεπερνώντας δυσκολίες και εμπόδια, δηλαδή περιμετρικά από το Γκολφ Γλυφάδας να απολαμβάνουμε μία ξεχωριστή διαδρομή για βόλτα και αναψυχή, έναν μοναδικό περίπατο με άνεση, ασφάλεια και ομορφιά. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει» τονίζει ο κ. Παπανικολάου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή