Δεν παίζει με την Εθνική ο Ντε Μπρόιν, αμφίβολος ακόμη και για την πρεμιέρα του Euro με Ρωσία

Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 12:10
UPD:12:12
Pool via REUTERS/MICHAEL STEELE
A- A A+

Χωρίς τον Κέιβιν Ντε Μπρόιν θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα το Βέλγιο στο φιλικό ματς της Πέμπτης (3/06), ενώ παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του και στο εναρκτήριο ματς του Euro 2020 με την Ρωσία στις 12 Ιουνίου.

Ο «ιθύνων νους» της Μάντσεστερ Σίτι τραυματίστηκε στη μύτη στον τελικό του Champions League με την Τσέλσι κι αντικαταστάθηκε, γεγονός που δεν θα του επιτρέψει να λάβει μέρος στο μεθαυριανό τεστ των «κόκκινων διαβόλων» με την Εθνική Ελλάδας.

«Ο Κέβιν είναι αισιόδοξος, μιλήσαμε μαζί και θα χρειαστεί να περιμένουμε για 4-5 ημέρες προκειμένου να είμαστε σίγουροι. Πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί», είπε στις δηλώσεις που έκανε ενόψει του φιλικού με την «γαλανόλευκη» ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ενώ πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να τον χρησιμοποιήσουμε στο πρώτο παιχνίδι επειδή δεν έχω τα ιατρικά δεδομένα στα χέρια μου αυτή τη στιγμή, αξιολογούμε τον τραυματισμό και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση».

Κατέληξε λέγοντας: «Είμαστε πολύ τυχεροί καθώς παρότι υπέστη διπλό κάταγμα, δεν χρειάζεται επέμβαση. Μία επέμβαση θα είχε κάνει αδύνατη τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.»

Το Βέλγιο αρχίσει τις υποχρεώσεις του στο Euro 2020 αντιμετωπίζοντας την Ρωσία στις 12 Ιουνίου, ενώ στα άλλα δύο ματς του ομίλου θ΄ αντιμετωπίσει την Δανία (17/06) και την Φινλανδία (21/06).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις