Οι τρεις δρόμοι του Τζίτζι Ντοναρούμα

Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 11:42
UPD:11:44
REUTERS/ALBERTO LINGRIA
A- A A+

Η μόνη βεβαιότητα είναι ο αποχαιρετισμός στη Μίλαν: η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει μια σημαντική προσφορά, 10 εκατομμύρια ανά σεζόν για τα επόμενα πέντε χρόνια και η μπάλα πηγαίνει τώρα στο γήπεδο του διεθνή τερματοφύλακα.

Εκτός των «μπλαουγκράνα», για τον πορτιέρε της Εθνικής Ιταλίας στο βάθος υπάρχουν δύο άλλες προτάσεις από την Ιταλία και το εξωτερικό, συγκεκριμένα δε από Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Tuttosport, η πιθανότητα να αποκτήσει κάποιος τον Ντοναρούμα δωρεάν (χωρίς να πληρωθεί ο σύλλογος) είναι μια ευκαιρία που ουδείς μπορεί να ξεπεράσει ελαφρά τη καρδία.

Ωστόσο, όλα περνούν από το μέλλον του Στζέσνι: η πώληση του Πολωνού, ο οποίος «ζυγίζει» περίπου 7 εκατομμύρια στα ταμεία της Γιουβέντους, καθίσταται απαραίτητη για την απόπειρα συμφωνίας με τον Ντοναρούμα.

Ο Πολωνός, που συνδέεται με τη Γιουβέντους έως το 2024, έχει μια επιλογή στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Άρσεναλ που θα μπορούσε να τον ξαναφέρει σπίτι, αφού τον υπέγραψε όταν ήταν μόλις 16 ετών.

Σε αυτήν την περίπτωση, η «Γιούβε» θα είχε απαλλαγεί από ένα βαρύ συμβόλαιο και θα προσπαθούσε να πείσει τον Μίνο Ραϊόλα (μάνατζερ του Στζέσνι) να κατεβάσει τις αξιώσεις του, δηλαδή τα 10 εκατομμύρια που προσφέρθηκαν από την Μπαρτσελόνα.

Ακόμα και στη Γαλλία, στην Παρί Σεν Ζερμέν, η κατάσταση είναι παρόμοια, δεδομένου ότι το τέρμα είναι στα χέρια του Κέιλορ Νάβας, που ανανέωσε πρόσφατα μέχρι το 2024.

Όμως, ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας αφενός είναι πια 34 ετών και αφετέρου ο Λεονάρντο φαίνεται να δελεάζεται από την περίπτωση του Ντοναρούμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις