UEFA: «Σάρωσε» η Τσέλσι στην κορυφαία 23αδα του Champions League

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 20:20
UPD:20:27
Pool via REUTERS/CARL RECINE
A- A A+

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι, είχε τη «μερίδα του λέοντος» στις επιλογές της UEFA, σχετικά με την κορυφαία αποστολή του Champions League της περιόδου 2020/2021.

Οι επτά από τους 23 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν ανήκουν στο δυναμικό των Λονδρέζων, οι οποίοι το περασμένο Σάββατο (29/05) αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στον τελικό του «Ντραγκάο», με το 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, ήταν λογικό, να επιβραβεύσει τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης, συμπεριλαμβάνοντας στην καλύτερη 23άδα επτά παίκτες των «μπλε». Ο λόγος για τους Μεντί, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο, Μάουντ και Καντέ.

Στο κομμάτι των επιθετικών προκάλεσε έκπληξη η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, μιας και η Γιουβέντους αποκλείστηκε στην φάση των «16» από την Πόρτο και δεν επελέγη ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, σε αντίθεση με τον Λιονέλ Μέσι που βρίσκεται κανονικά στις επιλογές της UEFA, όπως και οι Χάαλαντ, Εμπαπέ, Λεβαντόφσκι, Μπενζεμά και Νεϊμάρ.

Η κορυφαία αποστολή των 23 παικτών του Champions League για τη σεζόν 2020/2021 είναι η ακόλουθη:

Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Μεντί (Τσέλσι)

Αμυντικοί: Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Ρούμπεν Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ρούντιγκερ (Τσέλσι), Τσίλγουελ (Τσέλσι), Αλάμπα (Μπάγερν)

Μέσοι: Ζορζίνιο (Τσέλσι), Μάουντ (Τσέλσι), Καντέ (Τσέλσι), Ντε Μπρόιν (Μάντσεστερ Σίτι), Γκιντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Ολιβέιρα (Πόρτο), Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι)

Επιθετικοί: Χάαλαντ (Ντόρτμουντ), Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις