Βόλεϊ: Στον Ολυμπιακό η Γενιτσαρίδη

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 18:00
UPD:18:08
www.olympiacossfp.gr/
A- A A+

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ενίσχυση του γυναικείου τμήματος βόλεϊ με την απόκτηση της 26χρονης διεθνούς ακραίας (1μ85) Μαρίας Γενιτσαρίδη.

Η αθλήτρια από την Κρήτη, που έχει αγωνιστεί στο κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, την ΑΘΛΕΣΗ, τον Α.Ο. Θήρας και πέρυσι για λίγου μήνες στη γερμανική Σιούλ, προορίζεται για πρώτη αλλαγή στα «τεσσάρια», καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν στις ακραίες δύο αλλοδαπές, με έφεση στην επίθεση και την υποδοχή.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρία Γενιτσαρίδη. Η διεθνής ακραία (ημ.γέννησης, 3/6/1994), υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Από την πλευρά της, στις πρώτες δηλώσεις της ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Μαρία Γενιτσαρίδη δήλωσε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: 

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και εύχομαι να έχουμε μια άψογη συνεργασία. Είμαι ιδιαίτερα ανυπόμονη για τη φετινή σεζόν και έτοιμη να δώσω το 100% για την επίτευξη των στόχων της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις