ΑΕΚ: Δικός της ο Στάνκοβιτς

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 14:45
UPD:14:49
EPA/Maxim Shemetov / POOL
A- A A+

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι από τη νέα σεζόν ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, καθώς οι διαπραγματεύσεις με τον 29χρονο γκολκίπερ και την Σάλτσμπουργκ είχαν αίσιο τέλος.

Ο διεθνής με την Εθνική Αυστρίας τερματοφύλακας, μάλιστα, αναμένεται να μπει άμεσα στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις το deal με τους Αυστριακούς έκλεισε στο 1,1 εκατ. ευρώ, χρήματα τα οποία η Ένωση θα καταβάλλει στην πρωταθλήτρια Αυστρίας σε δύο δόσεις, μία άμεσα και την επόμενη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στη συμφωνία προβλέπεται και μπόνους για την αυστριακή ομάδα, στην περίπτωση κατά την οποία εντός της επόμενης τετραετίας, η ΑΕΚ καταφέρει να συμμετάσχει σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Στάνκοβιτς να είναι μέλος αυτής.

Ο έμπειρος παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας, με ετήσιες αποδοχές 700.000 ευρώ, συνολικά δηλαδή θα λάβει 2,8 εκατ. ευρώ εφόσον εξαντλήσει όλο το χρονικό διάστημα της υπάρχουσας συμφωνίας. Και εκείνος θα έχει κάποια μπόνους στόχων σε περίπτωση κατάκτησης τίτλων και συμμετοχής της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις