Οι δύο πιθανοί προορισμοί του Ρονάλντο

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 10:26
UPD:10:28
REUTERS/MASSIMO PINCA
A- A A+

Λοιπόν, τι θα κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Μένει στη Γιουβέντους ή φεύγει; Αυτή είναι η ερώτηση σχεδόν όλων των ανθρώπων της «Κυρίας». Μια γρήγορη απάντηση έδωσε η αγαπημένη του CR7, Χεορχίνα Ροντρίγκεζ, το Σάββατο το απόγευμα στους δρόμους της Χάκα, σε έναν οπαδό: «Μένει».

Στην πραγματικότητα, η κυρία Ρονάλντο ίσως δεν μπορούσε να πει κάτι διαφορετικό. Αλλά μέρα με τη μέρα αυξάνονται οι πιθανότητες πως η επιστολή του Ρονάλντο το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας θα μπορούσε να μετατραπεί σε αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

Ο στόχος να κερδίσει τα πάντα στην Ιταλία, όπως στην Ισπανία και την Αγγλία έχει επιτευχθεί και το έργο του Ρονάλντο στο Τορίνο μπορεί να θεωρηθεί πως ολοκληρώθηκε. Επιπροσθέτως, η άφιξη του Μαξ Αλέγκρι μπορεί να απομακρύνει περαιτέρω τον CR7 από το πρότζεκτ της Γιουβέντους. 

Εάν όμως φύγει ο Ρονάλντο, ποιος θα τον πάρει; Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχουν πολλά κλαμπ που να αντέχουν το βάρος του συμβολαίου του. Ήταν ο ίδιος, μέσω του μάνατζερ Ζόρζε Μέντες, που απέκρουσε μια ρομαντική επιστροφή στη Σπόρτινγκ, ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης μέσω του Φλορεντίνο Πέρεθ που έκανε πίσω από τις συγκλονιστικές δεύτερες σκέψεις.

Αντίθετα, μια άλλη επιστροφή θα μπορούσε να υλοποιηθεί: στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα ήταν πρόθυμοι να καλωσορίσουν τον Κριστιάνο με τους δικούς τους όρους, επομένως με μειωμένο μισθό σε σύγκριση με τον τρέχοντα.

Η υπόθεση της ανταλλαγής με τον Πολ Πογκμπά, όσο περίπλοκη κι αν είναι δεν φαίνεται αδύνατη, λαμβάνοντας υπόψη τα συνεχή μηνύματα κατανόησης που έστειλε ο Γάλλος μέσος στη Γιουβέντους αυτά τα χρόνια «χρυσής εξορίας» στο Μάντσεστερ.

Ύστερα, υπάρχει ο δρόμος που οδηγεί στην Παρί Σεν Ζερμέν, που περιμένει να καταλάβει τι θα κάνει ο Κιλιάν Μπαπέ, του οποίου το συμβόλαιο επίσης λήγει το 2022: εάν ο Γάλλος επιθετικός φύγει από το Παρίσι, τότε η υπόθεση ενός διετούς συμβολαίου που θα προσφερθεί στο CR7 δεν είναι καθόλου απίθανη.

Οι ημέρες περνούν και ο «γρίφος» του Ρονάλντο παραμένει ο πιο ευαίσθητος και σημαντικός που πρέπει να λυθεί στη Γιουβέντους, αλλά κάθε μέρα που περνάει ο Πορτογάλος φαίνεται να απομακρύνεται από το Πιεμόντε...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις