Sport1: «Τα βρήκαν Γιουνάιτεντ και Σάντσο»

Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 12:46
A- A A+

Σε οριστική συμφωνία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουνάιτεντ φέρεται να ήρθαν, η ομάδα του Μάντσεστερ και ο Τζέιντον Σάντσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sport1.

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός, με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα, δεν θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στο δυναμικό της Ντόρτμουντ, καθώς αποδέχτηκε την πρόταση που του κατέθεσαν οι «κόκκινοι διάβολοι» για να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο και το μόνο που απομένει είναι να επέλθει συμφωνία και με τους Βεστφαλούς, που αξιώνουν για την πώληση του παίκτη 90 εκατ. ευρώ.

Ο Σάντσο βρίσκεται στο στόχαστρο των «μπέμπηδων» από την προηγούμενη σεζόν, παρ΄ όλα αυτά η υπόθεση δεν προχώρησε. Αυτή την φορά, όμως, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί, αρκεί να τα βρουν και οι δύο ομάδες.

Όπως αναφέρει το Sport1, από το περασμένο καλοκαίρι υπάρχει κατ΄ αρχήν συμφωνία ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, η μεταγραφή θα προχωρήσει χωρίς προβλήματα.

Με βάση πάντα το ρεπορτάζ, η Γιουνάιτεντ δεν έχει καταθέσει ακόμη επίσημη πρόταση για την αγορά του Σάντσο, κάτι που θα συμβεί πάρα πολύ γρήγορα. Η Μπορούσια κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή στα 90 εκατ. ευρώ, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει που θα φτάσει το deal.

Ο Σάντσο, που αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ από το 2017, σε 38 ματς σε όλες τις διοργανώσεις της απελθούσης περιόδου πέτυχε 16 γκολ, δύο εκ των οποίων στον τελικό του Κυπέλλου με την Λειψία, ενώ μοίρασε και 20 ασίστ!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις