Με εισήγηση Γιοβάνοβιτς, νέο συμβόλαιο (και) στον Χατζηγιοβάνη

Σάββατο, 29 Μαΐου 2021 17:11
UPD:17:15
pao.g
A- A A+

Νέο συμβόλαιο στον Τάσο Χατζηγιοβάνη (σ.σ. το τρέχον εκπνέει τον Ιούνιο του 2022) να προτείνει το επόμενο διάστημα ο Παναθηναϊκός, μετά από εισήγηση του νέου προπονητή της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αφού έκλεισαν με αίσιο τρόπο (προφορική συμφωνία) την υπόθεση με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο (θα υπογράψει έως το 2024), οι «πράσινοι» θα κοιτάξουν να τελειώσουν από τώρα και το θέμα Χατζηγιοβάνη, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Κάτι που επιθυμεί και ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ένα από τα θέματα που συζήτησε με τον Γιάννη Αλαφούζο στο πλαίσιο των συναντήσεων που έγιναν μεταξύ τους τις τελευταίες ημέρες, ήταν και αυτό του Χατζηγιοβάνη.

Ο Σέρβος προπονητής γνωρίζει ότι σε έξι μήνες ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού θα έχει το δικαίωμα να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί κι αυτό δεν θέλει να συμβεί με τίποτα. Επιθυμία του είναι να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η υπόθεση αυτή, ούτως ώστε ο παίκτης να είναι απερίσπαστος τη νέα σεζόν. Από την άλλη  ο Γιοβάνοβιτς εκτιμά ότι ο Χατζηγιοβάνης πρέπει να επιβραβευτεί με ένα καλύτερο σε συμβόλαιο, όσον αφορά τις απολαβές του, καθώς είναι από τα βασικά στελέχη της πράσινης ενδεκάδας και καλό θα ήταν να μην υπάρχουν τεράστιες «αποστάσεις» (οικονομικές) σε σχέση με άλλους παίκτες της ομάδας.

Οι σημερινές αποδοχές του Χατζηγιοβάνη, για τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του είναι περίπου 150.000 ευρώ (χωρίς τα μπόνους) και υπάρχει πρόθεση να του γίνει μία σημαντική αύξηση, η οποία θα είναι κλιμακωτά αυξανόμενη, όπως έγινε και με τον Αλεξανδρόπουλο.

Στα συν της υπόθεσης για τον Παναθηναϊκό είναι ότι ο παίκτης έχει τον ίδιο εκπρόσωπο με τον Αλεξανδρόπουλο και στο πλαίσιο των τελικών συζητήσεων που έγιναν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (27/05) για τον 19χρονο μέσο, τέθηκε επί τάπητος απ’ τους «πράσινους» και το θέμα του διεθνούς εξτρέμ.

Συγκεκριμένα ενημερώθηκε ο ατζέντης του Χατζηγιοβάνη για τις προθέσεις των διοικούντων, ως προς το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας τους γι΄ άλλα τρία χρόνια.

Οι επίσημες διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε μέχρι ν΄ αναχωρήσει η αποστολή για την Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας, να έχει κλείσει το θέμα της ανανέωσης του Τάσου Χατζηγιοβάνη με το «τριφύλλι.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις