Champions League: Επέστρεψε 800 εισιτήρια του τελικού η Τσέλσι

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021 11:14
UPD:11:17
Pool via REUTERS/MATTHEW CHILDS
A- A A+

Κάτι οι ακριβές τιμές, κάτι η ανάμιξη της ομάδας με την European Super League, κάτι η πανδημία, επέδρασαν αρνητικά στην ψυχολογία των οπαδών της Τσέλσι, με αποτέλεσμα η μία εκ των φιναλίστ του μεθαυριανού (29/05) τελικού του Champions League να επιστρέψει 800 εισιτήρια που δεν κατάφερε να διαθέσει στους φιλάθλους της.

Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι είχαν στη διάθεσή τους από 5.800 εισιτήρια για τον μεγάλο αγώνα του «Ντραγκάο», παρ΄ όλα αυτά, όμως, όμως οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να τα διαθέσουν όλα.

Το συνολικό πακέτο για τον αγώνα ξεκινούσε από περίπου 230 ευρώ και έφτανε μέχρι και τα 400 ευρώ, ακόμη κι έτσι, πάντως, σε... άλλες εποχές όλα θα είχαν «εξαφανιστεί». Τα πράγματα για τους «μπλε» εξελίχθηκαν διαφορετικά κι έτσι στον τελικό θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 5.000 φιλάθλους τους.

Εκτός από τις «τσουχτερές» τιμές των εισιτηρίων, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα μέτρα που ισχύουν γενικά σε όλες τις χώρες κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ κάποια βρετανικά μέσα ανέφεραν ότι με την απουσία τους οι φίλοι της Τσέλσι ήθελαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στη διοίκηση για την αρχική συμμετοχή της στην ιδρυτική διακήρυξη της European Super League.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις