Λιόλιος: Έχετε άδεια για τις εκλογές κ. Βασιλακόπουλε;

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021 13:02
UPD:13:05
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Ανακοίνωση με την οποία ζητεί την άμεση αλλά και νόμιμη διεξαγωγή των εκλογών στην ΕΟΚ ζητεί με ανακοίνωσή του ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος.

«Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ξεκάθαρη. Εκλογές την Κυριακή 30 Μαΐου αλλά με "άδεια της πολιτικής προστασίας για τη διενέργεια των εκλογών"», αναφέρεται.

Στη συνέχεια, ο κ. Λιόλιος απευθύνει το ακόλουθο ερώτημα προς την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ: «Έχετε άδεια από την Πολιτική Προστασία για τη διενέργεια των εκλογών, όπως μας είχατε εγγυηθεί στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο της προσωρινής διοίκησης; ... Έχετε πάρει άδεια κ. Βασιλακόπουλε, όπως είχατε δεσμευθεί;».

Όπως επισημαίνεται, «βρισκόμαστε 3 μέρες πριν τις εκλογές και η εκλογική διαδικασία δεν πρέπει να καθυστερήσει κι άλλο. Τα Σωματεία έχουν ταλαιπωρηθεί με όλη αυτή τη διαδικασία. Ζητούν άμεσα εκλογές. Πότε θα ανακοινώσετε αν έχετε πάρει άδεια για τις εκλογές όπως σας υποχρεώνει ο δικαστής και ο νόμος; Γιατί κρατάτε δέσμια τα Σωματεία; Τι φοβάστε; Γιατί δεν βγαίνει ξεκάθαρα η Διοίκηση της ΕΟΚ να ενημερώσει τα Σωματεία;».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Μην κρύβεστε άλλο κ. Βασιλακόπουλε. Δεν αξίζει στο άθλημα του μπάσκετ και στους παράγοντες που το υπηρετούν να τους εμπαίζετε με αυτό το τρόπο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις