Ρονάλντο: Σας ευχαριστώ όλους γι΄ αυτό το ταξίδι

Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 12:57
UPD:23:09
REUTERS/ALBERTO LINGRIA
A- A A+

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του, στο Instagram, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε την αποτίμηση της αγωνιστικής περιόδου στην Ιταλία. 

«Φέτος δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τη Serie A, συγχαρητήρια στην Ίντερ για τον άξιο τίτλο: πρέπει ακόμα να εκτιμήσω όλα όσα έχουμε πετύχει αυτή τη σεζόν στη Γιουβέντους, τόσο σε συλλογικούς όσο και σε ατομικούς όρους», έγραψε ο διάσημος Πορτογάλος.

«Πέτυχα έναν στόχο που είχα θέσει για τον εαυτό μου από την πρώτη μέρα που έφτασα στην Ιταλία», εξήγησε ο CR7, ο οποίος παραθέτει όλα τα τρόπαια που κέρδισε στη Serie A, την Premier League και την ισπανική Liga σε προσωπικό και επίπεδο συλλόγου, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου του πρώτου σκόρερ από τότε που προσγειώθηκε στο Τορίνο.

«Έχω ήδη πει ότι δεν κυνηγάω ρεκόρ, τα ρεκόρ με κυνηγούν: το ποδόσφαιρο είναι ένα συλλογικό παιχνίδι, αλλά μέσω και των ατομικών υπερβάσεων βοηθάμε τις ομάδες μας να επιτύχουν τους στόχους τους».

Το μήνυμα του Ρονάλντο τελειώνει με μια έκκληση στους θαυμαστές του: «Αυτό είναι για το οποίο εργάζομαι, αυτό με συγκινεί κι αυτό θα συνεχίζω πάντα να ακολουθώ μέχρι την τελευταία μέρα. Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι! Είμαστε μαζί».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις