Μπενζεμά στην Equipe: «Μέσα σε τρία λεπτά επανήλθαν όλα στην κανονικότητα»

Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 10:56
UPD:10:59
REUTERS/SUSANA VERA
A- A A+

Για την καθοριστική συνάντηση που είχε με τον Ντιντιέ Ντεσάν πριν από μερικούς μήνες και την επιστροφή του στην Εθνική Γαλλίας, μίλησε ο Καρίμ Μπενζεμά στην L'Equipe. 

Ο σέντερ φορ της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε ότι έχει αφήσει πίσω του τα έξι χρόνια απουσίας από τους «τρικολόρ», επισημαίνοντας ότι είναι πανέτοιμος να προσφέρει τα πάντα στην ομάδα του, που όπως είπε χαρακτηριστικά είχε και έχει πάντα μέσα στην καρδιά του.

Όπως αποκάλυψε ο 32χρονος στράικερ πολύ σημαντικό ρόλο στο να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας έπαιξε η συνάντηση που είχε με τον Ντιντιέ Ντεσάν πριν από λίγους μήνες στην Μαδρίτη:

«Μιλήσαμε για πολλή ώρα και δόθηκαν όλες οι εξηγήσεις. Είπαμε πράγματα που θα έπρεπε να είχαν ειπωθεί εδώ και καιρό. Οι εξηγήσεις ήταν σωστές, με σημαντικά λόγια. Το ότι είμαι και πάλι μέλος της εθνικής Γαλλίας πάει να πει ότι η συνάντηση που είχα με τον κόουτς πήγε καλά», τόνισε ο Μπενζεμά και συνέχισε:

«​Συμφώνησα μαζί του σε αυτά που είπε και μετά από τρία λεπτά κουβέντας, όλα γύρισαν στην κανονικότητα. Παρά το γεγονός πως είχαν περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που είχαμε ανταλλάξει κάποια κουβέντα», ενώ ξεκαθάρισε ότι στην προ μηνών συζήτηση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, δεν του δόθηκε η υπόσχεση πως θα γύριζε στους «μπλε»:

«Δεν μου έδωσε κάποια υπόσχεση, μιλήσαμε για πολλά άλλα πράγματα και το περιεχόμενο της κουβέντας θα μείνει μεταξύ μας. Δεν μιλήσαμε μόνο για ποδόσφαιρο, μιλήσαμε για τα πάντα, για τη ζωή, την οικογένεια. Σε κανένα σημείο πάντως της συζήτησής μας δεν μου είπε ότι θα είμαι στο Euro 2020.»

Όσο για το μήνυμα που στέλνει τώρα ο έμπειρος στράικερ είναι το ακόλουθο: «Θέλουμε να προχωρήσουμε. Το παρελθόν είναι παρελθόν. Αυτό που μας νοιάζει τώρα είναι το παρόν και η θέληση να προχωρήσουμε μαζί. Θέλω να κερδίσω ένα τρόπαιο με την γαλλική ομάδα.

Είμαι πεπεισμένος πως δεν έχω κάποιο πρόβλημα προσαρμογής. Πάντα θεωρούσα τον ευατό μου μπλε. Δεν έρχομαι άλλωστε στην Γαλλία ούτε για να γίνω σκιά κάποιου ούτε για να πάρω τη θέση κάποιου.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις