Περνά από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει στη Μίλαν ο Μενιάν

Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 09:30
UPD:09:37
REUTERS/BENOIT TESSIER
A- A A+

Στην Ιταλία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στη Μίλαν, βρίσκεται ο γκολκίπερ της Λιλ, Μάικ Μενιάν.

Οι «ροσονέρι» μετά την εξασφάλιση της 2ης θέσης στη Serie A και την έξοδο της ομάδας στο Champions League μετά από 8 χρόνια, ξεκινούν άμεσα τον προγραμματισμό ενόψει της νέας περιόδου.

Οι μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνουν έχουν επιλεγεί κι ένας εκ των βασικών τους στόχων βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο για να ενταχθεί και τυπικά στο ρόστερ του συλλόγου.

Ο λόγος για τον 25χρονο Γάλλο τερματοφύλακα, Μάικ Μενιάν, ο οποίος αναμένεται να πάρει την θέση του Τζιανλουΐτζι Ντοναρούμα, ο οποίος δεν φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν.

Οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης με τον εκπρόσωπο του Ντοναρούμα, Μίνο Ραϊόλα, δεν έχουν καταλήξει κάπου, ο παίκτης μένει ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου κι όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, πιθανότατα στην Γιουβέντους.

Κι από τη στιγμή που οι άνθρωποι της Μίλαν έχουν καταλάβει εδώ και καιρό τις προθέσεις του Ντοναρούμα, κινήθηκαν αστραπιαία κι έφτασαν σε συμφωνία με τον κορυφαίο ίσως γκολκίπερ της απελθούσης Ligue 1, Μάικ Μενιάν, ο οποίος ήταν από τους βασικότερους συντελεστές της κατάκτησης του τίτλου από τους «Λιλουά».

Ο 25χρονος τερματοφύλακας γιόρτασε ένα 24ωρο νωρίτερα με την ομάδα του την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πρώτου για την ομάδα του γαλλικού Βορρά μετά το 2011, κι αμέσως μετά μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό το Μιλάνο, όπου κι έφτασε το βράδυ της Δευτέρας (24/05).

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, η συμφωνία ανάμεσα στη Μίλαν και στη Λιλ «κλείδωσε» στα 15 εκατ. ευρώ (13 εκατ. σταθερά συν 2 μπόνους), με τον παίκτη να περνά εντός της ημέρας από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα βρεθεί στα γραφεία του συλλόγου για να υπογράψει το νέο του τριετές συμβόλαιο με τις ετήσιες αποδοχές του ν΄ αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ (με τα μπόνους).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις