Ντόρα: Αν κάτι μάς συμβεί, συνυπεύθυνοι όσοι δίνουν άλλοθι σε τρομοκράτες

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2007 17:09
A- A A+

«Παρακολουθώ τη συστηματική επιλογή της εφημερίδας "Το Ποντίκι" να προβάλλει τη θέση ότι "φρούδες απεδείχθησαν οι ελπίδες όσων πίστευαν στις αρχές περί δικαίου" και να υιοθετεί δια του ανώνυμου συντάκτη της ισχυρισμούς που παρέχουν άλλοθι σε τρομοκρατικές δράσεις», δήλωσε η κα Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή σημερινό δημοσίευμα για τον καταδικασθέντα και στους δύο βαθμούς, ως ένα εκ των δολοφόνων του Παύλου Μπακογιάννη, Κωστάρη.

«Υποστηρίζει χαρακτηριστικά ότι "η σκιά του Μητσοτακαίικου έπεσε βαριά, πολύ βαριά στον μικροκαμωμένο Θεσπρωτό". Το ίδιο ακριβώς ισχυρίστηκε την περασμένη Κυριακή ο Κουφοντίνας, καταδικασμένος ως το "πρώτο πιστόλι" στη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, για τον συναυτουργό του Κωστάρη.

Με αυτό τον ακραίο παραλογισμό η εφημερίδα "Το Ποντίκι" -όπως έκανε και πολλές φορές κατά τη διάρκεια της δίκης- κρίνει και κατακρίνει το αναφαίρετο δικαίωμα, δικό μου και των παιδιών μας, σε μια κοινωνία δικαίου, να παραστούμε ως πολιτική αγωγή για την καταδίκη των δολοφόνων του ανθρώπου μας.

Με αυτή την πρακτική σπίλωσης και απαξίωσης δίνει άλλοθι σε όλους αυτούς που επιμένουν και σήμερα να απειλούν δια των στηλών της συγκεκριμένης εφημερίδας και συνεχίζουν την τρομοκρατική δράση.

Με αυτή την αντιδημοκρατική στάση στοχοποιείται η οικογένεια μου και εγώ προσωπικά. Γεγονός το οποίο καθιστά συνυπεύθυνους εκείνους που υιοθετούν αυτή τη στάση αν κάτι συμβεί σε εμάς από εδώ και στο εξής».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή