Την επόμενη εβδομάδα ν/σχ του υπ. Υγείας - «Αυλή των θαυμάτων από τον Αβραμόπουλο»

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2007 18:23
A- A A+

Τον πρωθυπουργό ενημέρωσε ο Υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος για τα θέματα του τομέα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ενόψει και «ενός ευρύτατου και πλούσιου νομοθετικού έργου που εγκαινιάζεται την επόμενη εβδομάδα».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις προμήθειες των νοσοκομείων και τόνισε ότι παίρνει το δρόμο του για τη νομοπαρασκευαστική επιτροπή και το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια φροντίδα.

Ο Υπουργός είπε ότι ενημέρωσε ακόμα τον πρωθυπουργό για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει, για να ανοίξει κάποια στιγμή και ο διάλογος για το μέλλον του ΕΣΥ, «κρατώντας αδιαπραγμάτευτο το δημόσιο χαρακτήρα της Υγείας».

Ο υπεύθυνος Υγείας και Πρόνοιας του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, σχολίασε ότι ο υπουργός Υγείας καθιέρωσε σήμερα και τον «θεσμό» των προεκλογικών νομοσχεδίων.

«Ολα ξαφνικά θα γίνουν. Και οι προμήθειες των Νοσοκομείων θα "εξυγιανθούν" και το σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας "θα γίνει". Η "αυλή των θαυμάτων" γίνεται πράξη από τον κ. Αβραμόπουλο. Αλλά το δυστυχές για τους πολίτες είναι ότι, η κατάσταση στον χώρο της Υγείας καθημερινά χειροτερεύει, ότι το Ε.Σ.Υ. και το σύστημα κοινωνικής φροντίδας αποσαρθρώνονται».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή