«Αντίο» στη Μίλαν «είπε» ο Μάντζουκιτς

Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021 17:19
UPD:17:25
REUTERS/ALBERTO LINGRIA
A- A A+

Ένα 24ωρο μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης στη Serie A και την έξοδο της Μίλαν στο Champions League μετά από 8 χρόνια, ο Μάριο Μάντζουκιτς αποχαιρέτησε τους «ροσονέρι» μέσω των social media.

Ο Κροάτης επιθετικός αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο για να προσφέρει «ανάσες» στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ωστόσο, δεν κατάφερε να «συνδεθεί» με τα αντίοπαλα δίχτυα. Σε 10 συμμετοχές του δεν μπόρεσε να σκοράρει, γεγονός που έφερε το «τέλος» στη συνεργασία του με τον σύλλογο του Μιλάνου.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, ο έμπειρος στράικερ ευχαρίστησε τους «ροσονέρι» για τους έξι μήνες συνεργασίας που είχαν και τους ευχήθηκε τα καλύτερα στο μέλλον.

«Ήταν τιμή να παίξω για την Μίλαν, ευχαριστώ τη διοίκηση του συλλόγου που μου έδωσε την ευκαιρία, στο τεχνικό επιτελείο για την αφοσιωμένη δουλειά τους και στους συμπαίκτες μου που δεν είναι μόνο εξαιρετικοί παίκτες αλλά και ένα σπουδαίο γκρουπ ανθρώπων.

Είμαι χαρούμενος που μπορέσαμε να φέρουμε αυτό το σπουδαίο σύλλογο πίσω στο Champions League όπου ανήκει και εύχομαι σε όλους μέσα στο σύλλογο μόνο τα καλύτερα για το μέλλον», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάντζουκιτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις