Corriere dello Sport: «Νέος τεχνικός της Νάπολι ο Κονσεϊσάο»

Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021 17:12
UPD:17:14
REUTERS/ALKIS KONSTANTINIDIS
A- A A+

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι ο «εκλεκτός» του Αουρέλιο ντε Λαουρέντις για να διαδεχθεί τον Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της Νάπολι, όπως αποκαλύπτει η «Corriere dello Sport».

Από το βράδυ της Κυριακής και μετά την «αυτοκτονία» των «παρτενοπέι» με την Βερόνα (1-1), που τους στοίχισε την έξοδο στο Champions League, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Γκατούζο.

Τα ονόματα που «έπαιζαν» εδώ και καιρό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, σε περίπτωση που δεν συνέχιζε ο Ιταλός προπονητής, ήταν δύο.

Αυτό του Λουτσιάνο Σπαλέτι και του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Κι όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, προκρίθηκε το δεύτερο με τον τεχνικό της Πόρτο να είναι ο «εκλεκτός» του Ντε Λαουρέντις για να οδηγήσει τη Νάπολι από την επόμενη σεζόν σε πρωτάθλημα και Europa League.

Η ιταλική εφημερίδα υποστηρίζει στην ηλεκτρονική της έκδοση ότι «ο τεχνικός της Πόρτο με την οποία κατέλαβε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα και απέκλεισε την Γιουβέντους στο Champions League θα είναι ο νέος προπονητής της Νάπολι.».

Σύμφωνα μάλιστα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σκίρα, ο Κονσεϊσάο αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα στη γειτονική χώρα, προκειμένου να συναντηθεί με τον ισχυρό άνδρα της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, που του έχει προτείνει διετές συμβόλαιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις