Γκουαρντιόλα: «Κοντά σε Μπαρτσελόνα ο Αγουέρο»

Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021 10:15
UPD:10:17
REUTERS/Kai Pfaffenbach
A- A A+

Την επικείμενη μεταγραφή του Σέρχιο Αγουέρο στην Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε και ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, μετά τη νίκη της ομάδας του στο τελευταίο ματς της σεζόν επί της Έβερτον, παραδέχθηκε ότι ο Αργεντινός στράικερ θα υπογράψει πιθανότατα «στην ομάδα της καρδιάς μου και θα γίνει συμπαίκτης με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών».

Πριν την έναρξη του αγώνα με τους «εφοπλιστές», οι παίκτες και των δύο ομάδων έκαναν το καθιερωμένο "pasillo" για να τιμήσουν τον Αργεντινό για την προσφορά του στην ομάδα και τη συνολική παρουσία του στα αγγλικά γήπεδα.

Ο «Κουν» έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο την καριέρα του στους «Πολίτες» σκοράροντας δύο φορές στην εμφατική νίκη της ομάδας του με 5-0 μέσα στο «Έτιχαντ».

Μετά την αναμέτρηση ο Γκουαρντιόλα, όπως ήταν επόμενο, αναφέρθηκε στον Σέρχιο Αγκουέρο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «Μάλλον είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της καρδιάς μου και θα γίνει συμπαίκτης με τον κορυφαίο όλων των εποχών», είπε ο Καταλανός τεχνικός, δίνοντας, εμμέσως πλην σαφώς και την είδηση περί παραμονής του Μέσι στους «μπλαουγκράνα».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις