Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Γιοβάνοβιτς

Κυριακή, 23 Μαΐου 2021 23:06
UPD:23:17
EPA/EMILIO NARANJO
A- A A+

Είναι πλέον οριστικό: ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί το νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, καθώς συμφώνησε με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τον οποίο συναντήθηκε απόψε.

Ο Σέρβος τεχνικός, με καριέρα στην Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής, αναμένεται να υπογράψει στη διάρκεια της Δευτέρας (24/4) και να ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψή του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η συνεργασία των δύο πλευρών θα είναι διετούς διάρκειας. Ο 58χρονος Γιοβάνοβιτς ήταν εξαρχής στις πρώτες θέσεις της λίστας του Παναθηναϊκού.

Στην Αθήνα αφίχθη το πρωί του Σαββάτου (22/5) κι έκανε δύο ραντεβού με τον κ. Αλαφούζο, στα οποία οι δύο άνδρες ανάλυσαν τα πάντα γύρω απ’ το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ παρείχε τις εγγυήσεις που ζητήθηκαν όσον αφορά τις επιλογές που θα κάνει ο Σέρβος το καλοκαίρι, με βάση τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που επιθυμεί.

Οι απολαβές του Γιοβάνοβιτς θα προσεγγίζουν τις 900.000 ευρώ το χρόνο, χωρίς τα μπόνους, ποσό που είναι το μεγαλύτερο που έχει δοθεί σε προπονητή του Παναθηναϊκού την τελευταία δεκαετία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις