Αποχωρεί από τη Γουλβς ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021 18:06
REUTERS/CLIVE BRUNSKILL
A- A A+

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, ανακοίνωσαν σήμερα οι «Λύκοι».

Ο 47χρονος Ίβηρας ανέλαβε τη Γουλβς το 2017, την έφερε στην Premier League στην πρώτη χρονιά του και στη συνέχεια την οδήγησε αρκετά ψηλά, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Ο Σάντο φέρεται από τον αγγλικό Τύπο ως φαβορί για τον πάγκο της Τότεναμ, η οποία απέλυσε τον Ζοζέ Μουρίνιο τον Απρίλιο.

«Ο Νούνο μας πρόσφερε μερικές απίστευτα ξεχωριστές στιγμές στη Γουλβς που δεν θα ξεχαστούν ποτέ, αλλά κάθε κεφάλαιο τελειώνει» ανέφερε σε δήλωσή του ο εκτελεστικός πρόεδρος, Τζεφ Σι.

«Η πίστη και η αφοσίωσή του τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν τεράστια και δεν μπορούμε να τον ευχαριστήσουμε αρκετά για την πρόοδο που έχει σημειώσει στη Γουλβς», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο 47χρονος τεχνικός σημείωσε: «Πρώτα, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, που όλοι έπαιξαν τόσο σημαντικό ρόλο στο να μας βοηθήσουν να φτάσουμε ψηλά και τους ανθρώπους της πόλης, που μας αγκάλιασαν και μας έκαναν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις