Χίος: Του έριξε καυστικό υγρό - του έκαψε και τη μοτοσικλέτα

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021 15:20
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Στα χέρια της αστυνομίας είναι στη Χίο γυναίκα, αλλοδαπή, που κατηγορείται για επίθεση με καυστικό υγρό σε άνδρα. Εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, με τη συνδρομή και του Τμήματος Τροχαίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, χθες το μεσημέρι, η συλληφθείσα επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε 73χρονο (Έλληνας), προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας εύφλεκτη ύλη και δύο φιάλες βουτανίου (γκαζάκια) προκάλεσε φωτιά στη δίκυκλη μοτοσικλέτα του, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές.

Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αεροβόλο όπλο - ρέπλικα, μαχαίρι με μήκος λάμας επτά εκατοστών, καθώς και τρεις φιάλες με εύφλεκτη ύλη.

ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν αντικείμενα σχετιζόμενα με την επίθεση και τον εμπρησμό του δικύκλου.

Σε βάρος της συλληφθείσας σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, του εμπρησμού και της πρόκλησης φθορών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή