Με Χούμελς και Μίλερ η Εθνική Γερμανίας στους τελικούς του Euro 2020

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 15:30
UPD:15:31
REUTERS/RICARDO MORAES
A- A A+

Δύο παίκτες που εδώ και καιρό δεν βρίσκονταν στα πλάνα του τεχνικού τιμ της Εθνικής Γερμανίας επανακλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2020.

Ο Γιόακιμ Λεβ άλλαξε άλλαξε τακτική και στην αποστολή που ανακοίνωσε για τους τελικούς της διοργάνωσης, συμπεριέλαβε και τους Τόμας Μίλερ, Ματς Χούμελς των Μπάγερν και Ντόρτμουντ αντίστοιχα.

Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές, μαζί με τον Τζερόμ Μπόατενγκ, είχαν «κοπεί» από τα «πάντσερ» τον Νοέμβριο του 2018, με την αιτιολογία ότι η ομάδα θα προχωρήσει σε αλλαγή σελίδας, ύστερα από την αποτυχία το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Ωστόσο, ο  Μίλερ έκανε μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, το ίδιο και ο Χούμελς, γεγονός που ανάγκασε τον Λεβ ν΄ αναθεωρήσει κάποιες απόψεις του.

Από εκεί και πέρα, η απουσία του Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν ήταν γνωστή, όπως και του Μάρκο Ρόις, κατόπιν συνεννόησης με τον Λεβ. Ο Κέβιν Φόλαντ διανύει τρομερή σεζόν στη Μονακό και παρότι δήλωνε ότι δεν είχε ελπίδες να επιστρέψει στην εθνική, κλήθηκε για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2016.

Ο 18χρονος μέσος της Μπάγερν Τζαμάλ Μουζιάλα αποτελεί κι αυτός μέλος της αποστολής και ενδεχόμενη συμμετοχή του στη διοργάνωση κλείνει οριστικά την "πόρτα" της εθνικής Αγγλίας με την οποία έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

Η αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Μπερντ Λένο (Άρσεναλ), Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν), Κέβιν Τραπ (Άιντραχτ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ματίας Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Ρόμπιν Γκόζενς (Αταλάντα), Κρίστιαν Γκίντερ (Φράιμπουργκ), Μάρσελ Χάλστενμπεργκ (Λειψία), Ματς Χούμελς (Ντόρτμουντ), Λούκας Κλόστερμαν (Λειψία), Ρόμπιν Κοχ (Λιντς), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Τσέλσι), Νίκλας Ζίλε (Μπάγερν)

ΜΕΣΟΙ

Εμρέ Τσαν (Ντόρτμουντ), Λέον Γκορέτσκα (Μπάγερν), Ιλκάι Γκουντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν), Τόνι Κρόος (Ρεάλ), Τζαμάλ Μουζιάλα (Μπάγερν), Φλόριαν Νόιχαουζ (Γκλάντμπαχ), Γιόνας Χόφμαν (Γκλάντμπαχ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Σερζ Γκνάμπρι (Μπάγερν), Κάι Χάβερτς (Τσέλσι), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν), Λιρόι Σανέ (Μπάγερν), Κέβιν Φόλαντ (Μονακό), Τίμο Βέρνερ (Μπάγερν)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις