«Θυσιάζει» Χάαλαντ για Μέσι η Μπαρτσελόνα

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 11:19
UPD:11:21
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Λιονέλ Μέσι ή Έρλινγκ Χάαλαντ; Η Μπαρτσελόνα επέλεξε στο ερώτημα...

Ο θρύλος των «μπλαουγκράνα» έχει πάντα την προτίμηση του συλλόγου του, που για φέτος δεν θα προσπαθήσει για τον Νορβηγό επιθετικό, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από την TV3, το βάρος θα πέσει στην ανανέωση με τον «ψύλλο».

Την τελευταία αγωνιστική της La Liga η Μπαρτσελόνα είναι αδιάφορη, αφού δεν μπορεί πλέον να είναι πρωταθλήτρια κι έχει ήδη προκριθεί για το επόμενο Champions League, αλλά ο Μέσι παραμένει ερωτηματικό.

Από τον Ιανουάριο είναι ήδη ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει και δεν θα είναι μέλος του συλλόγου στις 30 Ιουνίου.

Η μεταγραφή του Νορβηγού εκτιμάται σε 150 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεδομένων των τρεχουσών οικονομικών της «Μπάρτσα» δεν φαίνεται εφικτό, τουλάχιστον όχι ταυτόχρονα με μια ανανέωση του Λιονέλ Μέσι.

Για να διατηρηθεί ο 33χρονος Αργεντινός, είναι επομένως απαραίτητο να θυσιαστούν οι ελπίδες για προσέλκυση άλλου αστεριού, με ταυτόχρονες πωλήσεις για εξισορρόπηση των λογιστικών.

Παρά ταύτα, η Μπαρτσελόνα δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Χάαλαντ για πάντα και μπορεί να επιστρέψει στο μέλλον, ειδικά αν ο παίκτης παραμείνει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για μια ακόμη σεζόν.

Τον Ιούνιο του 2022 το «παιδί-θαύμα» του νορβηγικού ποδοσφαίρου θα έχει ρήτρα αποδέσμευσης που εκτιμάται σε 75 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο κάθε άλλο παρά σίγορο είναι πως δεν θα έχει αλλάξει περιβάλλον ως τότε...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις